Ingredienser :
500 g kyllingefillet i tynde strimler
150g usaltede cashewnødder
2 tsk finthakket hvidløg
2 tsk finthakket ingefær
2 spsk sort chilipasta
1/2 dl tomat pure
3 spsk fiskesauce / bouillion
3 tsk sukker
2 røde peber i smalle både
1 bundt forårsløg i skrå stykker 3-4 cm
Olie til stegning
Fremgangsmåde :
1. Rist cashewnødder i ovn eller på pande, til de er gyldne
2. Klargør alle ingredienser til stegning
3. Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta i olien i 2-3 min. Steg kødet i blandingen i 4-5 min, og tag det op med en hulske
4. Steg først de røde peber 2-3 min og derefter forårsløgene. Kom kyllingen tilbage i wokken og tilsæt tomatpure
5. Smag til med fiskesauce og sukker
6. Vend cashewnødderne i og server