Spareribs
Tilberedt i Sous vide
Tilberedt i Sous vide
Tilberedningstid: ca. 15 min + 24 timer i sous vide + 30 min inden servering
Sommer er lig med grill og i vores familie betyder det spareribs tid, og en ting er helt sikkert, hos os er spareribs ikke en færdigret fra Jensens eller Tulip, der koster en formue pr. kg., men noget vi laver fra bunden.
Den primære ingrediens er kamben, vi køber dem ofte på frost i kasser med 10 kilo til ca. 50 kr. pr. kg og forbereder dem alle på en gang. Når vi så får lyst til ben, er det blot at tage dem ud og grille dem, det kan ikke være lettere.
Dog skal det siges at der er lidt arbejde med tilberedelse, men det er hele oplevelsen værd.
Opskriften nedenfor er til ca. 2 kg kamben.
Dry rub:
Kød:
BBQ Marinade:
Dag 1:
Hint: Hvis du ikke skal bruge dine ben nu, kan du bare fryse dem, da de er gennemstegte - Husk at tø dem op inden stegning.
Dag 2:
Vi servere Spareribs med pommes frites og bearnaisesauce.
Hinde fjernes
Ben med dry rub
Efter 24 timer i sous vide
Ben på grill