Den perfekte snack fra Napoli
Smager fantastisk til øl, oliven og frisk Buffalo mozzarella
Samlet tid ca. 4 time : Forberedelsestid 30 min, hævetid 2 timer, bagetid 55 min og ventetid 30 min
Ingredienser
25 gram gær
180 ml vand
500 gram hvedemel Tipo 00
15 gram havsalt
5 gram friskkværnet peber Sort
200 gram lard (svinefedt)
150 gram mandler
Tilberedning
Opløs gæren i 100 ml af vandet. Kom 100 gram af melet i og rør sammen til en fordej.
Lad denne hæve til den er dobbelt størrelse.
Hak mandlerne og rist dem i ovnen ved 180 grader, til de har fået en smule farve.
Når fordejen har hævet kommes resten af mel og vand, havsalt og peber i og det hele æltes godt sammen i nogle minutter.
Kom herefter lard i og rør det godt ind i dejen.
Tilsæt de ristede mandler og lad dejen hæve igen indtil den er dobbelt størrelse.
Form dejen til lange pølser der er 18-20 cm lange og cirka 2 cm i diameter.
Sno dejen en lille smule og saml enderne, så den danner en ring.
Bag dine Tarallo af to omgange for at få den rigtige sprødhed:
Bag først i 25 minutter ved 170 grader og lad dem herefter afkøle.
Bag dem derefter igen i 30 minutter ved 60 grader.
Opbevar dine Tarallo i en tæt boks (hvis der er nogle tilbage)